BSK Lara Hastanesi Açıldı 15-05-2010 - 00-00-00(15-05-2010 - 00-00-00)


Şevket Sabancı ailesine ait Esas Holding’in bir iştiraki olan Birleşik Sağlık Kurumları (BSK), Antalya’daki yatırımının ilk bölümü olan “BSK Lara Hastanesi”ni hizmete açtı. 

The Marmara Otel'de çok sayıda davetlinin katıldığı açılış topantısa,  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'da yer aldı.

Antalya’ya toplam 25 milyon TL tutarında yatırım yapacak olan BSK, ülke çapındaki tüm hastanelerinde uyguladığı kalite, yönetim, teknoloji ve uzman medikal kadro standartları ile Antalya halkına hizmet vermeyi amaçlıyor. 

Lara bölgesinde kurulu ve tam donanımlı BSK Lara Hastanesi, 4500 metrekare kapalı alan üzerinde, 34 yatak kapasitesi, 2 ameliyathanesi ve uzman kadrosu ile Kadın Hastalıkları ve Doğum, Yeni Doğan Yoğun Bakım, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Endoskopi – Kolonoskopi, Genel Cerrahi, Nöroloji – Uyku Laboratuvarı, Ortopedi ve Travmatoloji, Radyoloji, Dahiliye, Göz Sağlığı ve Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Beslenme ve Diyet, Ağız ve Diş Sağlığı, Check-up, Anezteziyoloji ve Reanimasyon, Klinik Laboratuvar ve 24 saat Acil Servis tanı ve tedavi ünitelerinde hizmet veriyor. 

BSK’nın yeni yatırımı “BSK Lara 2 Hastanesi” ise, 10.000 metrekare kapalı alan üzerine 95 yatak kapasitesi ve 3 ameliyathane ile hizmet verecek şekilde son teknoloji ekipmanları ile donatılarak kuruluyor. 

BSK Lara Hastanesi’nin kapasitesini şu anda hizmet veremeyen yeni bölümlerin de eklenmesi ile yüzde 300 artıracak olan “BSK Lara Hastanesi 2”de ise yaklaşık 400 personel ve 75 uzman doktor görev alacak.  “BSK Lara Hastanesi 2”  kardiyoloji, kalp ve damar cerrahi, beyin cerrahi, üroloji, plastik cerrahi, dermotoloji, fizik tedavi bölümleri ve “genel, çocuk ve KVC yoğun bakım üniteleri” ile hizmet sunacak.

BSK Lara Hastanesi’nin açılışı ve yeni yatırımın tanıtımı amacıyla 14 Mayıs 2010 tarihinde düzenlenen toplatıda, BSK Lara Hastanesi Genel Müdürü Dr. Semih Baykara, BSK hastanelerinin standartlarına uyabilmek için yenilenen ve yepyeni bir yönetim ve uzman kadro ile hizmete açılan BSK Lara Hastanesi’nde Antalya halkının sağlığı için en profesyonel ve titiz hizmeti sunmayı heyecanla beklediklerini belirtti. 

Toplantıda söz alan BSK Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Esas Holding olarak BSK’nın Türkiye’nin önde gelen bir hastane zinciri olmasını amaçladıklarını vurgularken, BSK Genel Direktörü Dr. Murat Dayanıklı, “Kaliteli sağlık hizmetini Antalya halkına ulaştırmak için yaptığımız yatırım sonucu, uluslararası kalitede sağlık hizmetini toplumumuzun her kesimine ulaştıracağız.

Ulusal zincir olmamızdan kaynaklanan tüm kalite ve yönetim standartlarını, tecrübe ve know-how birikimlerimizi, finansal avantajlarımızı Antalya hastanemizde de kullanarak, en iyi hizmeti sunmak için buradayız.” Dedi.

İnşaatı devam etmekte olan “BSK Lara Hastanesi 2” binası ise Eylül 2010’da hizmete açılacak. 

BSK’nın ayrıca Adana, Aydın, Denizli, Eskişehir, Konya ve Kütahya’da hastaneleri bulunuyor. 

BSK Yatırımları :

·        BSK Adana Metropark Hastanesi

·        BSK Adana Sistem Göz Merkezi

·        BSK Antalya Lara Hastanesi

·        BSK Aydın Anka Hastanesi

·        BSK Denizli Cerrahi Hastanesi

·        BSK Eskişehir Anadolu Hastanesi

·        BSK Konya Hastanesi

·        BSK Kütahya Anadolu Hastanesi



 



 

"
Bize ilgili Haber yada Yorumdaki hata, istek ve şikatleri bildirebilirsiniz.
En Çok Okunan Haberler
E-posta Adresinizi Haber Listemize Ekleyin!