11 Ocak 2010'a Kadar Ödeyin 27-09-2009 - 00-00-00(27-09-2009 - 00-00-00)
Antalya Defterdarı Hidayet Mat, tan Açıklama.
Antalya Defterdarı Hidayet Mat, herhangi bir sosyal güvencesi olmayan vatandaşlardan, üniversite (Vakıf üniversiteleri hariç) ve Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık kurum ve kuruluşlarında, 1 Ocak 2009'dan önce tedavi hizmeti görmüş, ancak bu hizmet karşılığında, borçlarının tamamını 10 Temmuz 2009 tarihine kadar ödeyemeyen vatandaşlara, borçlarını kapatmaları amacıyla bazı kolaylıklar getirildiğini bildirdi. Hidayet Mat yaptığı yazılı açıklamada, sosyal güvenlik yardımından yararlanamayan vatandaşların tedavi hizmetleri karşılığında geçtiğimiz yılbaşından önce düzenlenmiş fatura bedellerinden kalan tutarın yüzde 50'sinin 11 Ocak 2010 tarihine kadar defaten veya taksitle ödemesi halinde geri kalan tutarın tamamının ve varsa gecikme faizi, vekalet ücreti, yargılama ve icra takip giderlerinin alınmayacağını kaydetti. Hidayet Mat, 100 TL'nin altındaki borçların ise tamamının affedileceğine değinerek, şu bilgileri verdi: ''Borçlu kişilerin kanun hükmünden yararlanabilmeleri için, tedavi hizmet bedelinin yüzde 50'sinin 6 ay içerisinde defaten veya taksitle ödenmesi gerektiğinden, 6 aylık sürenin sonu olan 11 Ocak 2010 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar, borçlu kişilerce borçlarının yüzde 50'sinin ödenmesi gerekmektedir. Borçlular tarafından döner sermaye işletmelerine yapılacak taksitlendirme başvurusu üzerine kayıtlı alacağın yüzde 50'si harcama yetkilisinin onayı ile taksitlendirilecek. Taksitlendirilen tutarın tamamının 6 ay içerisinde ödenmemesi halinde, ödenen kısım fatura tutarından mahsup edilecek, kalan alacak tutarı ise varsa gecikme faizi, vekalet ücreti, yargılama ve icra takip giderleri genel hükümlere göre takip ve tahsil edilecek. Başvurular, borçlular tarafından 11 Ocak 2010 tarihine kadar doğrudan sağlık hizmeti aldıkları hastane veya tıp fakülteleri döner sermaye işletmelerine yazılı olarak yapılacak.''
Antalya Burada - Habere Ulaşmanın Anlık Adresi
AK Parti Antalya Kadın Kolları İl Başkanlığı'na, mevcut başkan Nezihe Yoldan Tezcan seçildi.
MHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı’na M. Ali PALABIYIK Seçildi
Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Akyar köyünde çaldığı mibzeri (kombine ekim makinesi) Gümüşlü köyüne götüren bir kişi yakalandı.
'Fısfıs İsmail' karakterini canlandıran Süleyman Yağcı, içecek fuarında kırmızı mini elbiseli manken kızlarla dans etti.
İlköğretim okullarında okuyan bazı çocuklar, aile bütçelerine katkı sağlamak ve okul harçlığı çıkarmak için yarıyıl tatilinde tehlikeye aldırmadan atık madde topladı.
Kendini AK Parti TBMM Grup Başkan Vekili danışmanı olarak tanıtan bir kişi beş şehri polis eskortuyla geçti.
Kepezli Müteahhitlerden hırsızlığa karşı ilk toplantı
Sadece yüksek bölgelerine kar yağan Gazipaşa'da '1'inci Kardan Adam Şenliği' düzenlendi.
Antalya'da, içme suyu elde etmek amacıyla dağdan kar getirmeye giden bir kişi, yaklaşık 150 metrelik uçuruma düştü.
Antalya'da Tarım Konseyi bünyesinde, kentin en önemli ihracat ürünü domates için özel bir tanıtım grubu oluşturulacak.
Antalya'da 6 yıl önce 13 yaşındayken babası Osman Y. tarafından, inşaat malzemesi ticareti yapan 54 yaşındaki Yusuf A.'ya sözleşmeyle 5 bin lira karşılığında satılan ve bu kişinin tecavüzüne uğradığı belirtilen 19 yaşındaki E.Y.'nin yaşadıklarını ortaya çıkaran Hüseyin Avni Çöllü İlköğretim Okulu'nda görev yapan 31 yaşındaki 10 yıllık öğretmen ve evli olan Burçe Tuncel'e tebrik yağıyor.
Antalya'da tutuklanan iki kişi, 25'er yıl hapis istemiyle yargılandıkları davada beraat etti.
Antalya'da nişanlısı Irmak Ecem Özpolat'ın annesi Hatice Özpolat'ın doğum günü partisinden dönen Avukat Emin Murodova'nın (25) kullandığı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu elektrik direğine çarptı.
Muratpaşa Müteahhitler Derneği AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına seçilen Ali Kıvrak’ı makamında ziyaret ederek Başkanlık sürecinin hayırlı olmasını diledi.
Antalya'da 6 yıl önce 12 yaşındaki kız çocuğunu, sözleşmeyle satın alıp tecavüz etti.
Antalya'da polisin 'Fırtına- 2' adını verdiği suç örgütü operasyonu kapsamında liderliğini tutuklu Yüzbaşı M.P.'nin yaptığı 1'i kadın, 1'i uzman çavuş 18 çete üyesinden 10'u tutuklandı.
Ruhsat sorunu yaşayan Antalya Meltem Halk Pazarı'ndaki dükkanların yıkımı, polis ve zabıta nezaretinde başladı.
Antalya Toprak Koruma Kurulu, Kırcami bölgesinin tarım dışı amaçla kullanılabileceğine karar verdi.
Otel odasında ölü bulunan Azer Bülbül'ün yapılan otopsisinde, yaklaşık 13 saat önce hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
Antalya'da kayganlaşan yolda kontrolünü kaybeden TIR, karşı yönden gelen otomobile çarptı. Kazada araçta bulunan karı koca hayatını kaybetti.
Antalya'da sahibi olduğu gazinoda çalışan garsonların işe gelmediğini ve başka bir gazinoda işe başladığını öğrenen 42 yaşındaki Burhan Kandemir, yardımcısı Maşallah Erol ile birlikte rakip gazinoyu bastı.
Antalya'da bir çimento fabrikasında döküm işçisi olarak çalışan 46 yaşındaki Seyit Ahmet Yaldız, evinin yatak odasında kendisini tavana asarak intihar etti.
Antalya'da hızlı girdiği kavşakta kontrolden çıkarak devrilen otomobilin sürücüsü 36 yaşındaki Veysel Karagüllü ölürken, 2 kişi yaralandı.
Antalya'da bir genç, randevu verdiği kız arkadaşına pankartlı, konfetili, meşaleli evlilik teklifinde bulundu.
Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yüz nakli yapılan Uğur Acar'ın uyandırıldığını ve şu anda ağrıları olduğunu kaydetti. Özkan, Acar'ın elini kaldırarak baş parmağıyla iyi olduğunu işaret ettiğini belirtti.
Konya'nın Seydişehir İlçesi'ndeki 1 Nolu Aile Hekimliği'nde çalışan pratisyen hekim 52 yaşındaki Halil Coşar, ailesiyle birlikte hafta sonu tatilini geçirdiği Antalya'dan dönerken, Serik İlçesi'nde otomobilinin su kanalına yuvarlanması sonucu öldü.
Antalya'da annesiyle yaşayan lise öğrencisi 16 yaşındaki E.A.'nın bir erkek arkadaşı, internet üzerinden görüntülü görüşme yaparken yarı çıplak fotoğrafını çekti ve bazı arkadaşlarıyla paylaştı.
Antalya-Burdur karayolu Çubukbeli mevkiinde cipin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.




medya - ajans - production